Superstaarisaate tänavusel hooajal saavutas neljanda kohta andekas noor laulja Maria Rander. Millised olid tema emotsioonid pärast saadet? „Tunded on megad, mul on ülihea meel. Neljas koht, millest me räägime - Taukar, Getter Jaani - siit on ainult tulnud. Ma kindlasti ei ole kurb, ma olen tohutult tänulik ja see on üks kõige ägedamaid sõite, mis mul vist kunagi elus olnud on,“ sõnas ta ja lisas, et võtab saatest kaasa nii telesaatekogemuse kui ka kalliks saanud inimesed. „Mul on ainult hea meel, päriselt,“ kinnitas Maria veel.

Kuidas selgitab ta seda, et televaatajad otsustasid ta seekord neljandaks jätta? „Seda on raske arvata. Ma natuke aimasin, et ma ilmselt täna lähen. Sisetunne,“ lausus ta ja kirjeldas seejärel saatele eelnenud peaproovi, mis andis aimu kuuenda finaalsaate kohta. „Kõik on niivõrd head vokalistid, nii ägedad artistid, mõjuvad laval väga hästi. Ma arvangi, et siin lihtsalt ongi, et kes mida otsib või kui universaalne see artist on, kui paljudele ta läheb peale. Mina võib-olla teengi sellist rahulikumat asja, ballaade, aga kui inimesed otsivad sõud, siis ilmselgelt hääletavad nad selle poolt,“ rääkis Rander ja väljendas rõõmu finaali pääsenud Robini, Margarethi ja Anti üle.

Maria tõdes veel, et jäi oma tänaste ja varasemate esitustega väga rahule. Järgmised paar päeva kavatseb ta taastuda ja siis kooli naasta. „Lähen kooli tagasi ja nokitsen vaikselt enda asjade kallal,“ ütles ta veel ja lubas, et muusikamaastikult ta veel ei kao.

Vaata lähemalt videost!

Jaga
Kommentaarid