„Nii-nii hea meel, et ma sain edasi. Suur-suur tänu Eesti rahvale, et ma olen ju lõpuks türklane, aga nad tahavad mind seal [superfinaalis] näha. Ma olen nii õnnelik, aga samas ka nii kurb, et oleme siin nii suurteks sõpradeks saanud ja iga nädal on raske näha, et keegi läheb. Kahjuks saate formaat on selline... Aga ma väga tahan võita ka! See kõik lihtsalt läheb raskemalt,“ rääkis Ant Kroonikale antud videointervjuus.

Pühapäeval Ott Leplandiga koos duetti laulnud Ant tunnistas, et kõige raskem senistest saadetest oli eelmine, kui ta seisis silmitsi väljalangemise võimalusega. Kuna ta teadis, et järgmises saates on justnimelt Otiga tal võimalus laulda, siis oleks välja langemine toona teinud teda eriti kurvaks.

Türgi päritolu Ant ütles, et kuigi talle elab lisaks perele Türgist kaasa ka veel inimesi, siis tegelikult talle pole näiteks sotsiaalmeedias jälgijate number üldse oluline. „Sealtpoolt jah öeldakse, et toetame sind, edasi-edasi. Sa laulad eesti keeles, me ei saa aru niikuinii, aga kõlab väga hästi,“ rääkis Ant.

Vaata videost, mida keset staarisaadet teise lapse saanud Ant rääkis isaduse kohta ning mida arvab tema pere eemalolekust.

TV3 „Eesti otsib superstaari“ jõudis väga olulise saateni, sest pühapäeva õhtul toimunud kuuendas finaalis selgusid rahvahääletuse tulemusel superfinalistid. Kolm lauljat astuvad Eestimaa üheksanda superstaari tiitli nimel lõpuheitlusse 3. detsembril Alexela kontserdimajas. Koha finaalis teenisid välja Ant Nurhan, Margareth Mürk ja Robin Kristofer Kukk.

Jaga
Kommentaarid