Eestit esindab Prantsusmaal Nizzas aset leidval võistlusel 11-aastane Arhanna Sandra Arbma, kes esitab pühapäeva õhtul oma võistluslugu „Hoiame kokku“.

„Ma olen nii põnevil, et saan esineda juunioritele mõeldud Eurovisionil. Ma olen põnevil, et minu riik on tegemas debüüti ja ma olen väga-väga õnnelik, et saan siin olla,“ teatas Arhanna sulaselges inglise keeles avatseremoonial antud intervjuus. Saatejuhid uurisid noorelt eestlannalt, et millist ülivõimet ta tahaks omada ning Arhanna teatas, et ta tahaks, et tal oleks oskus kuulda, mida teised inimesed tegelikult mõtlevad. „Siis ma saaksin teada, mida nad tegelikult minust arvavad,“ selgitas ta oma valikut.

Kuna suuremas osas Euroopa riikidest on keelatud korraldada kihlvedusid seoses võistlusega, kus on osalemas alaealised, siis pole ka teada, mis kohta Eestile ennustatakse. Wiwibloggsi Eurovisioni ekspertidest ainult üks paigutas Eesti võistlusloo oma esiviisikusse. Wiwibloggsi lugejad hääletasid Arhanna loo aga paremuselt üheksandaks.

Vaata otseülekannet punaselt vaibalt järgi siit:

Eesti võistluspala „Hoiame kokku“: