Täna õhtul võitis vaatajatele hinge pugenud Tiina Klooster juba 14. järjestikuse mängu ja on teeninud kokku 2800 eurot. Alates oktoobrikuust ekraanidel olnud Tiinat aga alates homsest antud saates ei näe. Kuigi varem pole mainitud, et „15 küsimuse“ reeglid mingit vangerdust ette näeks, tehakse nüüd formaadile kerge muudatus.

„Kellega Tiina aga järgmisena vastamisi läheb, selgub paari nädala pärast, sest nüüd saavad uue võimaluse tugevad varem saates osalenud mängijaid, kes on napilt võidust ilma jäänud. Homsest läheb lahti „Õnnelike kaotajate turniir“. Eriturniiri võitja kohtub Tiinaga juba 5. detsembril, pakkudes talle tõelist konkurentsi,“ selgitatakse Kanal 2 Facebooki seinale tehtud postituses.

Kuigi võidusoonel Tiina on pugenud tuhandete vaatajate südametesse, on juba mõnda aega kurdetud telekanali Facebooki postituste all, et võistlus on kippunud igavaks, sest saatest saatesse võidab üks inimene. On spekuleeritud, et tegemist on „15 minuti“ tegijate vandenõuga või on hoopis Tiina pult, mille taga ta võidud on noppinud, parema tundlikkusega. Nüüd saavad aga kõik, kes on Tiina pidevatest võitudest väsinud või kahtlustavad mõnda kokkumängu, nautida ka teiste mälumängurite vastasseise.