President Kersti Kaljulaid paljastas Instagrami platvormil, et viibis esmaspäeval saate „Laser“ võtetel. Marii Karelliga kohtumiseks pani endine riigipea selga khakirohelise Iris Janvieri kleidi, kuid ta ei osanud arvatagi, et saatejuht saabub võtetele täpselt sama riietusega. Naised jäädvustasid lõbusa kokkusattumuse ka siirale fotole, kus Kaljulaid südamest naerab. „Oih, kleidivalik läks seekord nihu,“ kirjutas president oma Instagrami postituse juurde.

Kaljulaidi ametiajal tema nõunikuna töötanud Taavi Linnamäe kajastas apsakat ka oma kontol, kus tõdes: „Täna eskaleerus kontoris suurel kiirusel ja hulgakaupa lahti erakordne kleidikriis.“

Kui Kaljulaid oli rohelist tooni kleidi juurde valinud tumedad terava otsaga kingad, siis Karell sobitas Iris Janvieri loomingu hoopis valgete saabaste ja kõrge kaelusega sviitriga.

On teada, et Marii Karell on suur Iris Janvieri loomingu fänn. Külmemal ajal filmitud „Laseri“ saadetes saab pidevalt näha teda kandmas just selle brändi paksu sulejopet, mis on Iris Janvieri veebipoes müügil 420 euro eest.