„Näljamängude“ filmiseeriast tuntud näitlejanna Jennifer Lawrence võttis esmaspäeval osa New Yorgis toimunud Saks Fifth Avenue pidulikust pühadetseremooniast. Ta astus publiku ette, et pidada väike kõne enne seda, kui avas uhkelt Saks Fifth Avenue ja Christian Diori ühiselt valminud „Unistuste karuselli“ nime kandva 2023. aasta pühadeks mõeldud vaateakna.

Kõne pidamine ei läinud aga viperusteta. Jennifer ei jõudnud oma sõnavõtuga õieti alustadagi, kui tema mantlit kaunistanud vöö otsad andis, lahti läks ja põrandale prantsatas. Olukord oli näitlejanna jaoks ootamatu, ta ehmus korraks, kuid kogus end kiirelt ja pidas kõne viisakalt lõpuni. „Mul on nii kahju, see oli nii vali, mu vöö kukkus maha,“ sõnas Jennifer vaikselt laval äpardust kommenteerides.

Sotsiaalmeedias muutus klipp populaarseks ja fännid avaldasid humoorikaid mõtteid olukorra kohta Instagramis. „Jenniferi vööl ei olnud kannatlikkust,“ viskas üks neist nalja. „Ma armastan teda, ta on nii naljakas,“ tõdes teinegi kommenteerija. Mõned mõtteavaldajad aga leidsid, et kui vöö kuulus Diori moebrändi loomingusse, siis väike äpardus selle müügile head ei tee.