Hingedekuu viimasel nädalal, 24. novembril on alati peetud venna Madis Millingu sünnipäeva. Tõnis sõnas, et läheb koos vanematega Madise sünnipäeval kalmistule, pärast mälestavad kõik koos kodus. „Mõtlen tema peale iga nädal. See on paratamatus. Kui ta lahkus, sain aru, et tema füüsilise keha saatsime küll ära, aga südamest ja meelest ei lähe ta ju kunagi,“ räägib Tõnis ja loodab, et lahkunud inimesed meid kuulevad ja on meie lähedal.

Tõnis tunneb vennast väga suurt puudust. Hiljuti tekkis Tõnisel üks ajalooline küsimus ja varasemalt helistas ta alati Madisele, kes teadis vastuseid. „Ta oli minu jaoks nagu elav leksikon, kes teadis kõike ajaloost, sõjandusest, arhitektuurist ja geograafiast,“ ütleb Tõnis, et Madis ei jäänud kunagi vastust võlgu. „Ta oli väga tark inimene. Nüüd aitab mind Google.“

Madis Milling kukkus ööl vastu 3. veebruari 2022. aastal Harjumaal Lokuti külas põleva elumaja kustutustöödel kokku. Paakauto peal vabatahtliku päästjana tegutsenud Milling oli sündmuskohale jõudnud esimesena. Kiirabi hakkas teda otsekohe elustama ja viis haiglasse, kuid paraku ei õnnestunud arstidel tema elu päästa.

Jaga
Kommentaarid