Lauljatar Cassie (37) läbis 2009. aastal mitu rinnaoperatsiooni ning allika sõnul oli nii rindade suurendus- kui ka vähendusoperatsiooni idee taga muusikamogul Diddy (54), kes konsultatsiooni ajal dr. Frank Ryani Beverly Hillsi kontoris ise enamust ajast rääkis.

Endisele paarile lähedane allikas meenutas õudset vahejuhtumit, kus äsja operatsioonilt naasnud Cassie nuttis, samal ajal kui Bad Boy plaadifirma omanik Diddy käskis dr. Frank Ryanilt implantaatide viivitamatut eemaldamist, hoolimata tõsistest terviseriskidest. Diddy ei olnud rahul toonaste rinnaimplantaatide tulemusega, mis Cassiele paigaldati.

„Diddy arvas, et nad võiksid kohe tagasi operatsioonile minna,“ meenutas allikas. Dr. Ryan proovis Diddyle selgitada kohese rinnavähendusoperatsiooni ohte, kuid räppar jäi endale kindlaks ning lausus: „Ei, need peavad välja tulema. Helista, kellele iganes, aga need peavad välja tulema.“ Vestlus leidis aset 2009. aasta lõpus.

Allikas ei julgenud enne antud teemal sõna võtta, proovides konflikte vältida. Julguse andis talle Cassie möödunud nädalal esitatud hagi Diddy vastu, kus lauljatar süüdistas räpparit seksuaalses väärkohtlemises, seksi- ja inimkaubanduses, soolises diskrimineerimises ja vainulikus töökeskkonnas. Cassie sõnul õhutas Diddy teda ka narkootikume tarvitama, peksis teda ning sundis võõraste meestega magama.

„Ma ei arvanud, et Cassie kunagi sellest kõigest räägib,“ imestas Cassie ja Diddy endine sõber, kes on samuti traumeeritud sellest, millele ta tunnistajaks oli. „Teda koheldi nagu rotti.“

Laupäeval, 18. novembril teavitasid aga Diddy ja Cassie ametlikes avaldustes, et on esitatud hagi osas jõudnud kohtuväliselt kokkuleppele. Konkreetseid üksikasju kokkuleppe tingimuste kohta ei avaldatud.

Sean Combs asutas 1993. aastal muusikaettevõtte Bad Boy Records. Combs, keda peetakse hip-hopi žanri kasvu oluliseks edendajaks, on kasutanud lavanimesid Puff Daddy, P. Diddy ja Diddy. Ta on võitnud oma karjääri jooksul kolm Grammyt ning pälvinud 14 nominatsiooni. Celebrity Networth hindab Combsi vara 900 miljonile dollarile.

Dr. Ryan suri 2010. aasta kevadel, kui ta telefoniga sõnumit saates kogemata autoga kaljult alla sõitis.