32-aastane lauljatar Rita Ora kindlustas Vogue’i peole saabudes, et kõik pilgud langeksid just temale. Staar oli otsustanud oma õhkõrna mustas õhtukleidi alla panna ainult stringid, jättes kujutlusvõimele vähe ruumi.

Kuigi Ora väisas pidu rinnahoidjata, olid tema intiimsemad kehaosad siiski enam-vähem kaetud. Poolpika kleidikese ülaosa ulatus aga koguni lauljatari silmini, kattes ka tema nägu ning jättes kõrvaltvaatajatele müstilise mulje.

Fännide seas tekitas Ora riietus vastakaid arvamusi. „Vale riietus valel üritusel,“ kommenteeris üks fänn platvormil X (endine Twitter), arvates, et kleit ei olnud ametlikule üritusele sobiv valik. „Rita Ora näeb kuradi hea välja,“ arvas aga teine. Kolmas fänn nentis, et enam ei ole koroonaaeg ning staar ei peaks enam oma nägu katma.

Tegemist ei olnud sugugi mitte esimese korraga, kui Ora glamuursele sündmusele ülimalt paljastavas riietuses saabus. Möödunud suvel näitas Ora oma naiselikku figuuri tumedas pitskleidis, mis läbi paistis. Kui tavaliselt katavad sarnast kleiti kandes staarid oma rinnanibud ära, siis Ora seda toona ei teinud.

Lisaks jäi selle aasta septembri alguses Ora Veneetsias ringi jalutades silma ekstravagantse erkrohelise pitskostüümiga, mis samuti läbi paistis, ent polnud nii paljastav kui tema sellenädalane riietus.

Londoni restoranis The MAINE Mayfairis aset leidnud Vouge’i peol said kokku mitmed mõjuisikud, tõusvad staarid ja ärimehed, et üheskoos arutada sotsiaalsete, poliitiliste ja kultuuriliste teemade üle.

Rita Ora Vogue’i peol