Paris Hilton jagas oma fännidega rõõmsat uudist neljapäeval, postitades Instagrami roosa beebiriietuse, kuhu oli peale tikitud „London“. Postitusega paljastas staar oma teise beebi soo ja nime. „Tänulik oma tütrekese eest,“ kirjutas ta pildi alla.

Esialgu ajas postitus fännid segadusse, sest Paris ei selgitanud, kas pisitütar on juba sündinud või mitte. Peagi selgitas Hilton aga TikToki kommentaariumis, et tütar on juba tema kodus, kinnitades, et nii nagu Hiltoni esimene laps, sündis ka teine surrogaadi abiga, vahendab Daily Mail.

Hiltoni ja tema abikaasa Carter Reumi esimene võsuke nägi ilmavalgust tänavu jaanuaris. Peagi üheaastaseks saav poisiklutt kannab uhket nime - Phoenix Barron Hilton Reum.

Lisaks laadis Hilton hiljem TikTokki üles video, kus ta oma vennapoja ja õetütrega põgusalt vestleb ning küsib: „Kas olete oma uue nõbu üle elevil?“. Video pealkirjas viitas Hilton sellele, et perekond on tema jaoks kõige tähtsam asi maailmas.

Kuigi teade Hiltoni teise lapse sünnist tuli avalikkusele üllatusena, siis tütre nimest on staar juba aastaid tagasi juttu teinud. „Ma olen alati tahtnud Londonit nimena kasutada. Mulle meeldiks see nimi oma tütre jaoks,“ paljastas ta ühes oma kevadises taskuhäälingu osas.