Techno-DJ Merimell, kellel on veel kaks viimast „Machine Nationi“ saadet ees ootamas, enne kui ta oma pea kümme aastat kestnud töösuhte Raadio 2s lõpetab, lausus Kroonikale, et meeleavaldusele tuli ta segaste tunnetega. Merimell oli osati kurb, et tema techno-muusika saade enam uuest aastat eetris ei kõla, ent teisalt tunneb ta, et ongi aeg edasi liikuda.

„See on vist esimene kord, kui nii palju raadiotöötajaid on ühte kohta kokku tulnud. Ja see on minu elu esimene protest,“ nentis saatejuht. „Mulle öeldi lihtsalt, et aeg on läbi, [saade] läheb lihtsalt kinni ja mina aktsepteerisin seda, aga ma olen kuulnud - see on see katkine telefon - erinevaid põhjuseid, et keegi justkui ei tea, mis see tegelik põhjus on. Ma ei ole ka kindel.“ Siiski pakkus Merimell, et ju on ERRil mõjuv põhjus olemas. „Äkki see on mingi allaandja mentaliteet,“ vahendas ta omi mõtteid.

Merimell jagas, et tema saatesarja kuulas kuu lõikes tavaliselt 3000-4000 inimest järele, mis on väga hea tulemus arvestades techno-skeene väiksust.

Vaata lähemalt videost!