Selle aasta alguses sai Bruce Willise perekond ootamatu hoobi, kui selgus, et maailmakuulsal näitlejal on frontotemporaalne dementsus. Alates diagnoosi teadasaamisest on Willise perekond küll avameelselt näitleja haigusest rääkinud, ent pilte ja videosid Willisest on pigem tagasihoidlikult jagatud.

Eelmisel nädalavahetusel tänupühade ajal otsustas aga Bruce Willise tütar Scout LaRue Willis (32) näidata sotsiaalmeedias uut videoklippi ja pilti koos oma isaga. Lühikesel videoklipil saab näha, kuidas Bruce oma tütre Scout LaRue kätt hoiab ning järgneval fotol toetab ta tütre pead.

Samuti jagas Scout LaRue Instagramis fotot kogu perekonnast, ent teravate fännide silmad leidsid, et tegemist oli sama fotosessiooniga, mis juba möödunud aastal tehti. Teised Bruce Willise pereliikmed staarist videosid ega pilte sel tänupühadel avalikult ei jaganud.

Willise perekond tuli avalikkuse ette näitleja frontotemporaalse dementsuse diagnoosiga tänavu veebruaris. Haigusega kaasnevad Alzheimeri tõvega sarnased sümptomid, sealhulgas ka mälukaotus ja suhtlemisprobleemid, vahendas Insider.

Novembrikuu alguses külastas Willise noorim tütar Tallulah vestlussaadet „The Drew Barrymore Show“, kus temalt küsiti oma isa seisundi kohta. Tallulah vastas, et isa seisund on stabiilselt samasugune, mis on tema arvates parim asi, mida hetkel tahta.

Eelmisel nädalal jagas Bruce’i vanim tütar Rumer Willis Instagramis, et igatseb enda isa väga. „Täna tunnen väga oma isast puudust,“ kirjutas ta pildi juurde, mis oli temast ja ta isast mitukümmend aastat tagasi tehtud.