Harry ja Meghan said veebruari lõpus oma Frogmore Cottage’ist väljatõstmisest teada. Windsori lähedal paiknev residents oli nende ametlik kodu Ühendkuningriigis mõnda aega. Isegi kui nad mõned aastad tagasi kodumaa tolmu jalgelt pühkisid ja end Ameerika Ühendriikides sisse seadsid, jätkasid nad Frogmore’i kodu eest üüri tasumist.

Juuni lõpuks jõudis Sussexi hertsogipaar oma kodinate kokku pakkimisega ühele poole ja nad kolisid majast välja. Nüüd selgub Harry ja Meghani lemmikkirjaniku Omid Scobie värskest raamatust „Endgame“, mis väljakolimisega seoses Sussexi hertsogipaari peas toimus.

Raamatust koorub välja, et kui väljatõstmisega suutis paar leppida, siis suuremat mõju avaldas neile see, et kuningas Charles pakkus Harryst ja Meghanist vabanenud residentsi oma vennale prints Andrewle uueks koduks. Scobie kirjutab, et monarhi žest oma noorimale vennale oli olnud „viimaseks lõuahoobiks“ Harryle ja Meghanile, vahendab New York Post.

Kuigi Charlesi otsus ei olnud otseselt tehtud Harry ründamiseks, siis Scobie kirjutab raamatus, et „kahtlemata“ sündis otsus selleks. Samuti selgub, et Charlesile meeldis oma venna Andrew kaheldavate otsuste ja käitumise osas silm kinni pigistada ning seetõttu ta Frogmore Cottage’it talle pakkuski. Andrew aga keeldus sinna kolimisest.

Scobie kirjutab oma raamatus veel sellest, et Harry oli helistanud oma isale, et kolimist arutada ja uurinud, kas ta soovib veel oma lastelastega mingit pistmist teha. Charles ei vastanud küsimusele otse, kuid sõnas, et Harryl ja tema perekonnal on Ühendkuningriiki külastades alati „kuskil“ peatuda.