Eurovisioni lauluvõistluse piletid paisati müüki teisipäeva hommikul kell 10. Vahetult pärast piletimüügi avanemist tekkis aga piletijärjekorras suur kaos.

„Sisenesin veebilehele kaks minutit enne piletimüügi avanemist, kuid sattusin siiski järjekorda ja veel kaugemale kui mu sõber, kes oli sisenenud juba ammu enne mind,“ vahendas Aftonbladet piletijahil olnud Eurovisioni-fänni nördimust.

„See on hullumeelne, et järjekorras oli minust ees 250 000 inimest,“ imestas teinegi fänn. P4 Malmöhuse’i andmetel oli müügi avamise ajal piletite ostmise järjekorras üle 400 000 inimese. Suurim surve piletite saamisel oli Eurovisioni finaalüritusel, mis toimub 11. mail 2024 Malmö Arenal, mahutades 15 000 külastajat.

Ticketmasteri lehel seisab, et finaalsaate pileteid müüakse välja väga kiirelt ning piletite saadavus on väga madal. Siiski tuuakse välja, et osad piletid, mis hetkel broneeritud on, võivad hiljem pika järjekorra tõttu uuesti avaneda ja müüki tulla.

Sel suvel teatas Rootsi, et pärast 2023. aasta Eurovisioni võitu, mille tõi neile Loreen lauluga „Tattoo“, saab suursündmuse võõrustajalinnaks taas Malmö. Linn investeerib Eurovisioni korraldamisse umbes 30 miljonit eurot. Ka 2013. aastal toimus Eurovision just Malmös ning toona tõi Rootsile võidu koju samuti Loreen.

2024. Eurovisioni lauluvõistluse poolfinaalid toimuvad tuleva aasta 7. ja 9. mail.