Tanja Mihhailova-Saar luges läbi näitleja Pamela Andersoni elulooraamatu “Armastusega, Pamela“. Ta nentis, et pärast raamatu läbi lugemist jäi talle sisse soov mõndadest teemadest, mis Pamelat puudutasid, rohkem teada saada.

„Ta libiseb üle oma mingisugustest eluetappidest, mis on just hästi huvitavad - mis on seotud näiteks Playboy-ajaga,“ lausus Mihhailova-Saar, viidates Andersoni eluperioodile, mis temast maailmakuulsa staari tegid. Elulooraamat Tanjale üleüldiselt siiski meeldis.

„Ta rääkis päris huvitavalt rääkis sellest Playboy-ajast, aga sellest oleks tahtnud kindlasti rohkem teada,“ nentis laulja. Raamatus paljastab Anderson, et kõik fotograafid, kes teda nägid, armusid temasse. Mihhailova-Saar vahendas, et Andersoni enda arvates tegid just tütarlapselik seksikus ja naiivsus ta unustamatuks.

Ka Tanja ise on 2007. aasta Eesti Playboy detsembri numbri kaanel poseerinud. „See on meil ühine küll,“ naeris ta. „Ega mina üldse ei häbene,“ kinnitas laulja oma kaanefotot suurelt ekraanilt silmitsedes. Fotol poseerib ta ilma püksikuteta ning tema rindade ümber asetseb väike punane lipsuke.

Tanja Mihhailova-Saar poseeris 2007. aastal Eesti Playboy ajakirjale.

Siiski tunnistas Mihhailova-Saar, et esimene Playboy fotosessioon ei läinud tal eriti libedalt. „Mina ikkagi pablasin,“ meenutas ta, lisades, et tegelikult organiseeriti hiljem talle ka teine pildistamine, mille tulemus kaanele jõudis. Esimene fotosessioon kukkus lauljatari sõnul läbi, sest kohapeal oli liiga palju inimesi ja ta ei suutnud end piisavalt vabaks lasta. „Teine pildistamine oli märksa rahvavaesem - üks fotograaf ja mina. Seda oli kindlasti palju lihtsam teha.“