Aastaid mitmete erinevate vähi vormidega võidelnud näitlejanna Shannen Doherty avaldas hiljutises intervjuus, et nüüd on tema raske haigus võtnud hirmsa pöörde. Nimelt on vähk jõudnud tema luudeni. „Ma ei taha surra,“ sõnas ta usutluses ajakirjale People haiguse arengust rääkides.

Vähiga võitlemise osas jätkab Doherty ravi saamist ning ta soovib sihikindlalt oma eluteed jätkata. „Ma ei ole elamist lõpetanud. Ma ei ole armastamist lõpetanud. Ma ei ole loomist lõpetanud. Ma ei ole lõpetanud asjade loodetavasti paremuse poole muutmist,“ sõnas ta intervjuus veel.

Doherty on vähiga võitlust pidanud juba kaheksa aastat. Esmalt diagnoositi tal rinnavähk 2015. aastal. Kaks aastat hiljem teatas näitleja, et tema rinnavähk on taandumas, kuid 2020. aastal naasis kuri haigus IV staadiumis ning möödunud suvel selgus, et vähk on jõudnud juba Doherty ajju. Pärast haigusest teada saamist on ta läbinud mastektoomia, samuti on ta käinud keemiaravis ja saanud kiiritust.

Raske haigus on pannud teda oma elu teekonda peegeldama ja oma mõtteid hakkab ta mälestustestiilis üles ehitatud taskuringhäälingu saates avaldama. Seal võtab ta luubi alla oma karjääri kõrgpunktid, eelmised suhted ja oma haiguse erinevad etapid.