Sel korral oli külalisnõunikuks Jüri Butšakov ja viimasena lavale jäänud inimesega pidi duetti laulma Jaagup Tuisk. Arvajatepaariks oli sel korral abikaasad Katre ja Silver. Paari naispoole idee oli saatesse tulla ning ta oli enne võtetele tulemist vaadanud saadet palju ja teinud ka korraliku eeltöö. Auhinnarahaga oleks nad plaaninud minna Ironmanile - antud summaga oleks tasutud osavõtumaks ja soetatud näiteks kiiremad tossud ja uus ratas.

Saade sai väga positiivse alguse, kui esimesena saadeti ära teeskleja, kelleks oli Aknapesija. Siis hakkasid aga asjad allamäge minema - järjest saadeti ära kolm viisipidajat Laborant, Eraõpetaja ja Maastikuehitaja. Videovooru jõudnud Seeneline oli küll teeskleja, kuid agaramatele vaatajatele oli ta juba teada ühest varasemast osast, kus ta samuti laval teesklejana seisis. Toona kukkus ta esimesena välja ning tema nimetuseks oli Muusikaõpetaja.

Viimase kahena jäid lavale Maoinimene ja Saarepiiga ning arvajad Katre ja Silver panid omad panused viimase peale. Kahjuks pidid nad pettuma, sest tegemist oli teesklejaga. Laulja Jaagup Tuisk nägi olukorda aga väga humoorikana ning võttis nende duetist maksimumi.