Grete teatas uue auto soetamisest sotsiaalmeedias, kuhu postitas pühapäeval endast paar pilti uhke masina taustal poseerimas. „Pahad tüdrukud lähevad põrgusse, head tüdrukud ostavad Benzi,“ rõõmustas ta Instagramis ja näitas oma tutikat valget Mercedes Benzi autot lähemalt. Fotodel ilutses masina kapotil suur punane tutike ning Grete paistis uue auto üle väga õnnelik olevat. Postituse juurde oli ta lisanud ka teemaviite „Kõik on uus detsembrikuus“.

Lauljatar valis enda uuele läikivale autole ka tõeliselt suurejoonelise numbrimärgi – GP ehk enda nime initsiaalid.

Grete fännid Instagramis olid samuti tema uuest autost võlutud. „Ebareaalne numbrimärk,“ imestas üks kommenteerija. „Väga uhke,“ kiitis teine lauljanna valikut.

Varem keeras Grete kirsipunase Peugeot 208 rooli, kuid pani auto raske südamega eelmise aasta novembris müüki. Auto soetas mõned aastad varem tutikana. Müüki paiskas ta selle 26 000 euroga, kuid tollal sai masina Auto24 portaali kaudu osta soodushinnaga 23 900 eurot.

„Tegelikult küllaltki raske südamega panin oma väga ägeda, tragi ja sügavale hinge pugenud kaaslase müüki uut omanikku leidma. „Punn“ on mind ülimalt hästi teeninud nii suvel kui talvel, ägedaid seiklusi on olnud palju, ent nagu ikka, aeg on edasi liikuda,“ selgitas Eesti seksikaimaks naiseks tituleeritud Paia aasta tagasi oma sotsiaalmeedias.

Lauljatarile endale meeldis antud sõiduvahendi juures enim see, et auto on piisavalt pisike, et ka eriti kitsastes tingimustes parkimiskohta leida. Tegemist oli ka kompaktse sõidukiga, mis vajadusel mahutas ära ka kogu bänditehnika ja tiimi.