„Ma olen nii tohutult õnnelik. Mul ei tule rohkem sõnu välja – tõesti, ma olen nii õnnelik,“ kirjeldas superstaarisaate pesamuna pärast finaalsaadet oma emotsioone.

Superstaarisaadet jääb noor lauljanna meenutama heade sõnadega. „Ma võtan siit nii palju kaasa endaga. Mul on siin teine pere ümberringi, nii palju kogemusi ja nii palju õppetunde. Ma võtan kõik kaasa siit,“ sõnas ta helgel noodil.

Praegu õpib ta 9. klassis, õnneks olid õpetajad staarisaate ajal vastutulelikud. Kuidas läheb Margarethi elu pärast saadet edasi? „Ma arvan, et homme (esmaspäeval – toim) luban endale puhkuse. Üks päev, et lihtsalt pärast kolme kuud välja puhata ennast. Ma tahan väga kooli tagasi minna ja ma väga ootan seda,“ avaldas ta. Veel sõnas Margareth, et on alati tubli õpilane olnud ja praegune väike paus õppetööst ei teinud kooliasju tema jaoks raskemaks.

Kuidas oli tal suurel Alexela kontserdimaja laval esineda? „Oi, see oli nii äge, see oli nii võimas! Ma lihtsalt mingi hetk jäin seisma, jäin vaatama ja mõtlesin, et see ei ole võimalik, et ma praegu siin olen. See oli ikka midagi muud, see oli tõesti võimas!“ ütles ta veel.

Mida võtab Margareth endaga saatest kaasa? Vaata lähemalt videost!

Jaga
Kommentaarid