Eelmisel nädalal väisas kroonprintsess koos abikaasa prints Danieliga Suurbritanniat, kus kohtuti näiteks prints Williami ja printsess Catherine’iga ning Ukraina sõduritega. Samuti väisati traditsioonilist inglise pubi ning kohalike rootslaste kogukonda.

Kolmapäeval osales kuninglik paar aga pidulikul õhtusöögil, mis leidis aset Londoni riiklikus loodusmuuseumis. Kroonprintsess Victoria oli selleks puhuks valinud endale selga varrukateta sädeleva hõbedasse kleiti, mis tõi esile tema lihaselised käed. Fotosid antud üritusest jagas ka Rootsi kuningakoja ametlik Instagrami lehekülg ning antud postituse kommentaarium on täis komplimente Victoria füüsise kohta.

Rootsi ajaleht Expressen võttis kommentaari ka personaaltreener Elin Junsjö Bjärkstedtilt, kes antud fotosid vaadates tõdes, et tegemist pole heade geenidega, vaid sellised lihased on ikkagi pikaajalise töö tulemus. „Loodan, et meil on ikkagi kroonprintsess, kes treenib lausa kangi ja korralike raskustega, sest minu soov oleks see, et rohkem naisi ei kardaks raskuseid. Ta on hea eeskuju,“ arvab tuntud eratreener.

See, et kroonprintsess Victoria on trennihuviline, on teada juba pikka aega, sest ka oma abikaasaga kohtus ta paarkümmend aastat tagasi jõusaalis. Kuigi ta on varem paljastanud, et talle meeldivad eelkõige jõutreeningu, käib ta koos prints Danieliga ka jooksmas.