Tondiraba jäähallis ootas laupäeva õhtul kella 20 ajal sissepääsu veel suur hulk inimesi. Paljud fännid olid endale ka näomaalingud teinud ja ootasid kannatamatult sissepääsu. Kuigi professionaalseid fotograafe sündmust jäädvustama korraldajate poolt ei lubatud, õnnestus Kroonikal saada eksklusiivsed fotod ja videod sellest, milline möll Tondiraba jäähallis ikkagi toimus.

Till Lindemanni Tallinna kontserdi korraldaja ja Alisagroupi juhataja Grigori Malõškin (57) tõdes hiljuti Kroonikale, tegemist on Rammsteinist täiesti eraldi projektiga. „Need on täiesti erinevad sõud ja meeskonnad. See on tema oma sooloprojekt ja Tilli sõul kõlavad täiesti teised lood,“ ütles Malõškin ja lisas, et Lindemanni üks albumitest „Zunge“ ilmus hiljuti, ja kuigi album polnud veel müügiks ilmunud, tõusis see Saksamaa ITunesi edetabelis ühe päevaga viimaselt kohalt kohe esimeseks.

Helitehases toimunud Lindemanni kontserdi järelpeo muusikapoole eest vastutasid Rammsteini ametlik DJ ning Till Lindemann bändi trummar Joe Letz ning Rock FM-i saatejuht Robert Kõrvits, kelle lugude valikule sekundeerib ansambli Raunstein liige Rauno Pella. Helitehases keeras peole kuuma juurde Till Lindemann, kes isiklikult ka pidu väisas.