Pamela Anderson on hakanud aina enam enda naturaalset ilu glamuursetel üritustel nautima. 2023. aastal moeauhindade jagamisele Londonisse ilmus meigivaba näitlejatar elegantses valges kostüümis, mis koosnes laia säärtega pükstest, avarast T-särgist ja bleiserist. Andersoni kõrvu ehtisid tagasihoidlikud hõbekõrverõngad.

BRITAIN FASHION

Fotograafide tähelepanu keskpunktis oli aga Andersoni meigivaba nägu - tegemist oli tänavuse teise moeüritusega, kuhu Anderson oli kavatsenud oma naturaalset ilu näitama tulla. Esmakordselt ilmus ta ilma meigita suurele moeüritusele septembrikuus, kui toimus Pariisi moenädalal.

AWARDS-FASHION/

„Ma ei tea, midagi läks mu sisse. Ma riietusin nendesse ilusatesse riietesse ja mõtlesin, et ma ei taha riietega võistelda,“ rääkis Anderson pärast Pariisi moenädalat. „Ma ei ürita olla kõige ilusam tüdruk. Ma tunnen, et see on lihtsalt vabadus. See on vabanemine,“ lisas ta.

„Rannavalve“ staar märkis, et oma uue stiili eest vastutab ta üksinda ning stilisti tal ei ole. „Ma ei vaja stilisti. Mul ei ole stilisti. Mul ei ole meigitiimi. Ma lihtsalt teen nii, omal vaba valikul,“ selgitas Anderson. Näitlejatari sõnul ei karda ta enam vananemist ega enda eakohast väljanägemist.