Lauljanna Rita Ora saabus uhkele moesündmusele kaunis mustas maani kleidis, mis paljastas tema seljaosa täielikult. Kleit tõi kaunilt esile tema ribidel asetseva tätoveeringu, kuid oma selgroo oli Rita otsustanud kaunistada hõbedaste kroomitud ogadega. Oma meigi jättis ta seejuures tagasihoidlikuks ja lihtsaks.

Rita lõi oma välimusega laineid ka eelmisel aastal samal galal, kui tema nägu kaunistas proteesi meenutav mask. „Sel aastal võtame asja suurelt ette: hõbedane kroomitud selgroog. See võtab kaks-kolm tundi, et peale panna,“ kommenteeris lauljanna Instagramis oma tänavust moevalikut. Rita kleit pärines Primarki loomingust ning tegemist on esimese antud riidefirma kleidiga eales, mis Briti moeauhindade tseremooniale on jõudnud, vahendab People.

Sotsiaalmeedias tekitas Primarki ehk tuntud odavpoe loomingu kandmine punasel vaibal aga üllatust. „Miks ta Primarki kleidis moeauhindade jagamisele läks? Kas ta ostis selle sealt või kas Primark teeb nüüd kõrgmoekleite?“ uuris üks säutsuja Twitteris (nüüd X).

Instagramis sai lauljatari välimus aga ohtralt kiita. „See on imekena! Ma näen uut moetrendi pead tõstmas!“ rõõmustas üks fänn. „Sa näed jumalik välja!“ kiitis ka teine kasutaja. „Ikooniline nagu alati,“ avaldas järgmine Instagrami kommenteerija.

See, kuidas Rita oma selgrool asetsevate ogadega toolil istuda sai, ei selgunud...