Räppar Diddyt on kolme nädala jooksul seksuaalkuritegudes süüdistanud juba neli inimest. Värkseimas kohtusse jõudnud avalduses süüdistatakse Diddyt 17-aastase koolitüdruku grupiviisilises vägistamises ja seksikaubanduses. Intsident leidis aset 2003. aastal ning Jane Doe nimeline naine otsustas nüüd avalikkuse ette tulla, kuna ta on „viimased 20 aastat märkimisväärsetelt emotsionaalselt kannatanud ja juhtunu pärast häbi tundnud ning see on mõjutanud tema isiklikke suhteid“, vahendab Page Six

Sarnaseid süüdistusi esitas muusikamogulile tema endine tüdruksõber ja laulja Cassie (Cassie Ventura) novembri keskel, väites, et Diddy on teda nii vaimselt kui füüsiliselt väärkohelnud ning sealjuures narkootikume tarvitama mõjutanud. Vaid päev hiljem jõudsid aga Cassie ja Diddy kohtuvälisele kokkuleppele, mille üksikasju ei avaldatud.

Muuhulgas võttis Diddy vastu paar nädalat tagasi sõna anonüümseks jääda soovinud allikas, kes kirjeldas õudset vahejuhtumit Cassie ja Diddy vahel, kus räppar sundis äsja rinnaoperatsioonilt tulnud lauljatari uuesti noa alla minema, sest talle ei meeldinud naise uued rinnad.

Diddy võttis lõpuks ka ise ebamugaval teemal sõna, kirjutades sotsiaalmeediasse, et kavatseb oma nime määrimist kaitsta.

„Viimased paar nädalat olen istunud vaikselt ja vaadanud, kuidas inimesed üritavad minu nime mustata, hävitada mu mainet ja pärandit,“ lausus ta. „Minu vastu on esitatud haigeid süüdistusi, soovides kiiret palgapäeva.“

„Lubage mul öelda täiesti selgelt: ma ei teinud midagi nendest kohutavatest asjadest, milles mind süüdistatakse. Ma võitlen oma nime, perekonna ja tõe eest,“ teatas räppar.