Kolmapäeval jõudis BBC eetrisse keskpäevane uudistesaade, mida juhtis Maryam Moshiri. Uudistesaade sai aga kummalise alguse. Nimelt algab BBC uudistesaade nii, et ekraanile ilmuvad sekundit, mis jooksevad nulli täpselt otsesaate alguseks. Nii läks ka seekord, kui tavapärase saatejuhi sissejuhatava teksti asemel jõudis eetrisse Moshiri keskmine sõrm ja naeratav nägu. Seejärel võttis saatejuht juba tõsisema ilme ja juhatas uudistesaate tavapäraselt sisse.

Neljapäeval avaldas Moshiri sotsiaalmeedias postituse, kus vabandas oma käitumise eest. Saatejuht kirjutas Twitteris (nüüd X), et ei olnud teadlik, et antud moment jõudis kaamerapilti. Postitusest selgus, et tegemist oli olnud saatetiimi eraviisilise naljaga, vahendab Daily Mail.

„Ma teesklesin numbrite maha lugemist samal ajal, kui produtsent luges numbreid kümnest nullini. Näitasin numbreid oma sõrmedel. Kui ma jõudsin number 1-ni, pöörasin ma oma sõrme ümber ja ei taibanud, et see hetk püüti kaamerasse. Mul on väga kahju, et see jõudis eetrisse. See ei olnud minu eesmärk, et nii juhtuks ja mul on kahju, kui ma solvasin või pahandasin kedagi,“ avaldas saatejuht Moshiri ja rõhutas, et tegemist oli tobeda naljaga.

Sotsiaalmeedias on tema kaamerapilti jõudnud apsakas tekitanud aga vastakaid reaktsioone. Kui ühed väidavad, et see näitab ajakirjaniku ametialase professionaalsuse puudumist, siis teised aga mõistavad saatejuhi emotsioone oma töö osas.

Hetkel pole selge, kas Moshiri jätkab oma ametis. BBC produtsent Robert Coxwell avaldas pärast naljatlemist, et „mõne jaoks võivad jõulud varakult tulla“.