Lauljatar Jennifer Lopez ja näitleja Ben Affleck paistsid Hollywoodi tähtsal galal tõeliselt armunud välja. Paari vahel leidis aset südamlik hetk, kui Ben kummardus midagi Jenniferi kõrva sosistama ning pärast magusat mesijuttu jagasid nad kirglikku suudlust. Suurel pidulikul galal ei hoidnud Jennifer ja Ben teineteisest käsi eemal ja nautisid õhtut täiel rinnal.

Kui näitlejal oli suurejooneliseks galaks valitud selga traditsiooniline must ülikond, siis lauljanna mängis oma välimusega rohkem. Seljas oli tal pluus, mis tehniliselt polnud pluus, vaid futuristliku välimusega kroomitud rinnaplaat, mis paljastas veidikene Jenniferi rinda. Samuti kandis ta musta maksiseelikut, mis tõi esile ta kaunid kõhulihased. Ühele meediaväljaandele kommenteeris Jennifer, et tema rõivavalik pani teda tundma kuulikindla ja võimsana. Jennifer hoidis oma meigi tagasihoidlikuna, kandis hõbedasi kõrvarõngaid ja musta käekotikest.

Jennifer on ajakirja ELLE detsembrikuu kaanestaar ja seetõttu oli ta õhtu üks tähtsamaid külalisi. Tuntud nägudest väisasid üritust ka Eva Longoria, Jodie Foster, Taraji P. Henson, America Ferrera ja Danielle Brooks.