„Enam kui midagi muud on [aidanud] lihtsalt iseendaks jäämine,“ rääkis Adele Hollywood Reporterile antud intervjuus. „See on üks põhjusi, miks mul on oma karjääriga nii vedanud – lisaks muidugi sellele, et olen heledanahaline naine.“

Lauljatari sõnul on tal olnud ainulaadne kontroll oma karjääri üle. „Ma arvan, et inimesed kardavad mind ja seda juba alates minu 18. eluaastast,“ nentis ta. „Ma ei tea, miks see nii on.“

„Läbirääkimistes ei ole ruumi selle üle, mida ma teha tahan ja kuidas ma seda teha tahan. Ja see on alati nii olnud,“ lisas ta.

Adele on varem rääkinud ka mustanahaliste artistide mõjust oma muusikale, tuues inspiratsiooniallikateks Lauryn Hilli, Mary J. Blige ja Etta Jamesi.

Muuhulgas pühendas Adele oma 2017. aasta Grammy auhinna aasta albumi kategoorias Beyoncele, arvates, et tema album „Lemonade“ oleks hoopis võitma pidanud. „Viis, kuidas sa mu mustanahalisi sõpru tundma paned, annab jõudu ja paneb nad enda eest seisma,“ sõnas ta Beyoncele, kes publikus oli.

Hiljuti tuli Adele kohta avalikuks ka uudis, et lauljatar on teist korda abieluranda sõudnud - seekord spordimaailmas tegutseva tippmänedžeri Rich Pauliga (41). Adelet tundvate allikate sõnul soovib ta Pauliga lapsi saada ja unistab suurest perest.