SELFI TEHTUD Olümpiamedalistid, kahevõistleja Allar Levandi, purjetaja Tõnu Tõniste ja kümnevõistleja Erki Nool ning EOK endine president Tiit Nuudi
RÕÕMUS TAASKOHTUMINE Kahekordne maailmameister ja olümpiahõbe, maadleja Heiki Nabi ning olümpiavõitja ja kahekordne maailmameister, endine tõstja Jaan Talts.
KERGEJÕUSTIKLANE Aleksander Tammert ja suusasangar Jaak Mae.
RAEKOJA SUURES SAALIS võõrustas EOK presidenti Urmas Sõõrumaad ja olümpialasi Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart. Kõlvart on energiline spordimees – ta leiab pingelise ameti kõrvalt aega sörkjooksuks ja on Eesti taekwondo föderatsiooni president.
PRESIDENDI VANIM POEG Tehvandi Spordikeskuse tegevjuht Kristjan Karis kuulamas oma isa, president Alar Karise kõnet, milles ta ärgitas rahvast rohkem liikuma.
PIDULIKUL LÕUNASÖÖGIL tõstavad pokaale EOK president Urmas Sõõrumaa, president Alar Karis ja Euroopa Olümpiakomitee president Spyros Capralos.
KAANESTAAR EOK 100. sünnipäeva puhul anti välja olümpiaraamat, mida ehib olümpiavõitja ja maailmameistri, kettaheitja Gerd Kanteri foto. Tema seltsis on EOK president Urmas Sõõrumaa.

Jaga
Kommentaarid