Lemsalu naudib oma tähtsat rolli emana täiel rinnal – pole kahtlustki, et see roll sobib talle nagu valatult. „Ilusat teist adventi teile,“ soovis lauljanna oma jälgijatele Instagramis.

Liisi isa Marek Lemsalu kinnitas Kroonikale 20. novembril, et Liis on tõepoolest emaks saanud. „Ma eitama ei hakka. Jah, on küll,“ vastas värske vanaisa küsimusele, kas Liisi laps on juba ilmale tulnud. Ta lisas, et nii Liisi kui ka lapsega on kõik korras. Rohkem värske vanaisa ei kommenteerinud, vaid ütles, et seda tehku Liis ise.

Lauljatar teatas oma lapseootusest juuni keskel sotsiaalmeediasse tehtud postitusega. Pildil poseeris ta mere ääres ja hoidis hellalt käsi ümber oma kõhu. „Meie kõige ilusam saladus,“ kirjutas ta pildi juurde ning märkis ära ka oma kallima.

Liisi lapse isa on tema elukaaslane ja kaheksa aastat vanem ärimees Karl-Erik Kodu, kellega lauljatar on suhtes olnud juba alates 2017. aastast. Kodu kuulub mitme firma juhtusse ning on partner finantsettevõttes Porta Finance.

Liis ja Karl-Erik kolisid väidetavalt kokku 2019. aastal, kui noormees soetas endale uhke kodu Tallinna kesklinna.

Esimest korda märgati paari koos 2017. aastal, kui nad einestasid koos mereäärses restoranis Ruhe. 2017. aastal saatis noormees Liisi tagasihoidlikult ka tema plaadiesitlusel „+1“

Jaga
Kommentaarid