Kui möödunud aasta mais Anne Veski abikaasa Benno Beltšikov 74-aastaselt elavate hulgast lahkus, muutus laulja elu kardinaalselt. „Mina ei taha nutulaulu ega haletsust,“ teatas Veski mehe surmast rääkides. „Mingi murega ikka küsin nõu sealt kuskilt ... Räägin mõttes temaga. Uh-uhu-huu, see ongi halvim, et mõni asi vajab arutamist, aga mul pole kellegagi mõtteid vahetada.“

„Meil oli armastus, siis tõsielu ja seejärel elu,“ sõnas Anne muiates, lisades, et Bennoga koos loodi justkui peremaffia.

Artikkel refereeritud Naistelehest.

Anne Veski abikaasa Benno Beltšikov lahkus meie seast pärast rasket haigust 1. mail 2022. Benno viimase soovi täitis Anne tema 75. sünniaastapäeval, puistates tema tuha merre Tallinna ja Helsingi vahel.

„Ma olen äärmiselt tänulik Tallinki juhile Paavo Nõgenele, kes võimaldas taolise kauni ärasaatmise ellu viia. See oli Benno soov, mis sai nüüd täidetud. Benno tütar Brigitta elab Soomes ja mina Eestis, nii et ta jääb meie vahele. Benno jaoks oli tseremoonia eriline ka seetõttu, et ta töötas 22aastasena Tallinna ja Helsingi vahet kurseerinud laeval,“ kommenteeris Anne Kroonikale toona.

„Ma usun, et kui Benno vaatas meid kuskilt pilvepiirilt, siis talle meeldis, kuidas teda ära saadeti. Meil oli koos temaga kaunis elu: oli luksust, seiklusi ja, mis seal salata, ka privileege. Tallink võimaldas Bennole privileegi saada osaks merest koos kauni tseremooniaga. Aitäh!“ lausus laulja.

Anne on varasemalt ka öelnud, et Benno viimane palve talle oli mitte kurvastada ning enda elurõõmu ära kaotada. „Sinu töö on rõõmustada inimesi, nagu sa seda seni oled teinud, ja armastada oma tütart ja lapselapsi. Tean, et sind jäävad toetama sinu parimad sõbrad, kellele olen ka juhtnöörid edasi andnud,“ vahendas Anne abikaasa mõtteid.