61-aastast Cruise’i märgati Londonis Mayfairis peol seltskonnategelase Elsina Khayrovaga (36), kes on prominentse Venemaa parlamendisaadiku tütar ja teemandikaubandusega kaupleva oligarhi eksabikaasa, vahendab Daily Mail.

„Nad olid lahutamatud, ilmselgelt paar,“ ütles üks eraürituse külaline Daily Mailile. „Tundus, et ta oli temast vaimustuses,“ viitas allikas Cruise’ile. „Ta veetis suurema osa ööst Khayrovaga tantsides.“

Väidetavalt ilmus paar eelmisel laupäeval kella 21 paiku Grosvenori väljakul koos peole, teiste külaliste suureks üllatuseks.

„Cruise oli väga sõbralik – temalt küsiti pidevalt pilte ja ta keeldus viisakalt,“ jätkas allikas, et ühtegi fännifotot Cruise tol õhtul ei teinud.

Briti kodakondsust omav endine modell Khayrova oli varem abielus Vene suurärimehe Dmitri Tsetkoviga, kellega ta jagas 22 miljonit naela maksvat häärberit Wentworthis ning maju Londonis, mille väärtuseks hinnatakse 18 miljonit naela. Paar omas kinnisvara ka Dubais ja Küprosel.

Tom Cruise’i pole pärast 15 aastat tagasi toimunud lahutust Katie Holmesist kellegagi avalikult kohtingutel käinud, kuigi hiljuti levisid kuulujutud, et ta võib paar olla nii Shakiraga kui ka filmi „Võimatu missiooni“ osatäitja Hayley Atwelliga.