Renniti ja tarkvarafirma Helmes asutaja ja tegevjuhi suhe ja ühine beebiootus tuli avalikkusele üllatusena, sest varasemalt polnudki kumbki osapool nende romansist avalikult rääkinud. Värskes intervjuus Naistelehega paljastab välismaal resideeruv eestlanna, et Pillesaar võttis temaga ise ühendust, kuid esialgu jäi asi ainult vestluse tasandile. „Ta nägi järjekindlalt vaeva, saatis igal nädalal lilli erinevasse džunglisse, kus Indoneesia avastamisretkel viibisin,“ meenutab Rennit nüüd.

Samas usutluses paljastab naine, et oli oma lapse isaga olnud koos kaheksa kuud, kui ta rasedaks jäi.

Artikkel on refereeritud Naistelehest.

Kroonikale rääkis mõni aeg tagasi peatselt emaks saav Charlene, et poisslaps peaks sündima tuleva aasta veebruaris. „Minu ja kõhubeebiga on kõik hästi. Oleme hea tervise juures. Rõõmustan läheduse üle, et mu kehas on kaks südant,“ teatas Charlene. Ta lisas tänulikult, et väärtustab rasedust ja emadust kõrgelt. „Uue elu kandmine ja ilma toomine on püha. Emadus on au.“

Üle-eelmisel aastal andis Charlene Kroonikale intervjuu koos maailmakuulsa piltniku Bobby Sageriga. Charlene ja Bobby olid kõrvuni armunud, kuigi nende vanusevahe on 33 aastat. „Ma pole kunagi kohanud kedagi, kes oleks minuga igal tasandil nii lähedane. Meil mõlemal on süda õige koha peal,“ õhkas blond kaunitar toona.

2022. aasta kevadel tuli aga ilmsiks uudis, et neli aastat kestnud armulugu on saanud läbi. Mees jättis eestlanna sõnumi teel maha. „Isekas lõpp tähendab mõlemale poolele pikemat toibumise teekonda,“ tõdes Charlene.