Nüüd avaldas Gomez ka esimest musipilti oma uue väljavalituga. Instagrami fotokarusellist saab näha mitmeid pilte, millel lauljatar oma sõprade ja lähedastega aega veedab. Viimasel fotol vahetab armunud paarike suudlusi.

Selena Gomezi uus kaaslane Benny Blanco on olnud staari sõber juba aastaid ning nüüd on nende sõprusest kasvanud välja midagi enamat. Gomez kinnitas oma värsket suhet Blancoga 7. detsembril sotsiaalmeedias, kommenteerides esmalt Instagrami fännikontol ning seejärel postitades enda story’sse.

Gomez kommenteeris esmalt napisõnalist „faktid“ fännipostituse alla, kus tema ja Blanco suhte üle arutati.

Paljud Gomezi fännid ei ole aga staari uut väljavalitut heaks kiitnud, viidates tagasi aastale 2020, kui Blanco ühes intervjuus väidetavalt Gomezit mõnitas, võrreldes teda Justin Bieberiga ning nimetades teda ilma karakterita popartistiks.

„Justin ei ole üks neist karakterita popartistidest,“ sõnas produtsent toona. „Teate küll, nad ütlevad, et siin on minu uus lugu ja mu uus meigibränd,“ kirjeldas ta, lisades, et Justin nii ei tee. Blanco küll otseselt Gomezi nime välja ei toonud, ent fännide arvates oli silmnähtavalt tegemist just Bieberi ja Gomezi võrdlusega, kuna viimasel on samuti oma meigibränd.

Blanco sai Gomezi endise poiss-sõbra Justin Bieberiga tuttavaks juba tema karjääri algul, 2009. aastal, mis oli veel enne seda, kui Gomez ja Bieber enda kurikuulsat üheksa aastat kestnud kokku-lahku suhet alustasid. Blanco on teinud tööskood ka Gomezi endise superstaarist kallima The Weekndiga ning lauljatari hea sõbranna Camila Cabelloga. Gomezile on Blanco produtseerinud lugusid alates 2015. aastast, kui tema album „Revival“ ilmavalgust nägi. Lisaks on duol ilmunud 2019. aastal kakskeelne hittlugu „I Can’t Get Enough“, kus teevad kaasa veel J Balvin ja Tainy. Gomezi seni värskeim lugu „Single Soon“ ilmus tänavu augustis ning ka selle produtseeris Blanco, vahendab Elle.