Kui prints Harry vanem vend William ja tema abikaasa Catherine poseerisid jõuluportree tarbeks terve perekonnaga ehk fotol olid ka nende kolm last, siis Harry ja Meghan, kes on viimased neli aastat olnud lapsevanemateks, on oma kaardil ainult kahekesi.

Ka sel kalendriaastal lugematutesse skandaalidesse sattunud Harry ja Meghan otsustasid, et eraldi pühadefoto tegemise asemel kasutavad nad hoopis 2023. aasta Invictuse mängude lõputseremoonial tehtud pressifotot. Pildil pole nende nelja-aastast poega Archiet ega kaheaastast tütart Lilibet Dianat. Nende jõulukaardil seisab tekst: „Prints Harry ja Meghani, Sussexi hertsogi ja hertsoginna, ning Archewell Productionsi ja Archewell Foundationi esinduste poolt soovime teile head pühadehooaega!“

Pühadekaardi avalikustamisest on viimaste aastate jooksul saanud California osariigis resideeruva kuningliku paari traditsioon. Ka eelmisel aastal valisid nad sõpradele, sugulastele ja koostööpartneritele saatmiseks foto, millel olid Harry ja Meghan taaskord ilma oma lasteta. Toona võeti pilti õhtust, mil Sussexid osalesid New Yorgis aset leidnud Robert F. Kennedy auks korraldatud „Ripple of Hope“ auhinnagalal.

2021. aastal avaldati aga perekesksem jõulukaart, millel oli paar koos nende kahe väikese lapsega. Tegemist oli ka aastaga, mil nad oma perekonna kohta ennenägematult palju avalikustasid ning tol kalendriaastal sündis nende perre ka noorim laps Lilibet Diana.