Vaid üheks õhtuks ja heategevuslikul eesmärgil otsustasid teenindajateks hakata erinevatest meelelahutuse valdkondadest tuntud Anu Saagim, Grete Paia, Kristina Pärtelpoeg, Marjen Võsujalg, Merilin Mälk, Artjom Savitski ja Aleksandr Popov. Algselt pidi põlle ette panema ka Lauri Pedaja, kuid hiljutiste skandaalide tõttu otsustas ta tööotsast loobuda.

Õhtu mööduski väga meeleolukalt. Kuigi kohati ei saanud kliendid kindlad olla, kas neil on roa söömise ajaks kahvel olemas või milline on nende lauateenindaja tuju, siis igapäevaselt teleekraanidelt, raadiotest või ajakirjandusest tuntud inimesed pakkusid „sita teeninduse“ kõrvale ka parasjagu kino.

Õhtu üllatajateks olid Pärtelpoeg ja Võsujalg, kes otsustasid mitmekümne külalise ees teha muusikalise etteaste. Naised ei läinud lihtsat teed pidi, vaid esitusele tuli filmist „Titanic“ tuntuks saanud Celine Dioni surematu ballaad „My Heart Will Go On“. Pärtelpoeg haaras mikrofoni, tema mänedžer Võsujalg oli aga teinud selgeks, kuidas teatud klahve süntesaatori mängida. „Ma arvan, et kui see lugu oleks kõlanud Titanicul, siis see aken poleks kunagi uduseks läinud,“ sõnas püstijalakoomik Popov pärast Pärtelpoja esitlust.

Vaata naiste esitust videost:

Lauluviisi said üles võtta ka Savitski, Paia ja Mälk, kuid nad ei läinud mikrofoniga rahva ette üksi, vaid haarasid publiku seast kaasa ka kolm keskealist meest, kellest üks oli „Vallalisest kaunitarist“ tuntuks saanud Ahti. Kuigi mees kallati õhtu alguses juba šampanjaga üle, oli endine tõsielustaar endiselt äksi täis ning osales TikTokist tuntuks saanud „Bad Romance’i“ väljakutses. Vaata videost!

Kuna tegemist oli heategevusliku üritusega, kogusid teenindajad ka jootraha, mis ei läinud nende endi taskutesse, vaid hoopis Naerata Ometi „Jõulunaeratus 2023“ fondi. Õhtu lõpuks oli heategevuslikul eesmärgil kogutud pea 2000 eurot.

Kogu galerii lõbusast õhtusöögist: