43-aastane Kardashian saab suurema osa ajast kontrollida, millised fotod ja videod temast avalikkuse ette ilmuvad. Tõsielustaar ja tema perekond on jäänud korduvalt vahele intensiivse fototöötluse kasutamisega, kuid alati ei saa nad kontrollida, mida neist avaldatakse.

Viimastel nädalatel on Kim käinud avalikkuse ees suurte päikeseprillidega, mis katavad ära ka suurema osa tema ninast. Kuigi Armeenia päritolu naine oli juba enne kuulsaks saamist ilusate näojoontega, siis aastast aastasse on tema küllaltki prominentne nina aina kahanenud. Nüüd spekuleeritakse, et Kardashian ongi haaranud suurte päikeseprillide järele seetõttu, et tema nina vahesein on kas kokku kukkumise äärel või see juba ongi iluoperatsioonidele alla vandunud.

Kõige murettekitavamad fotod tehti Kimist nädala eest, kui ta väisas Los Angeles Lakersi mängu koos oma vanima poja Saintiga. Tõsielustaar oli avalikku kohta tulnud prillidega, mis katsid ära pea pool tema näost ning aksessuaari alt oli näha, et naise ninaga võib midagi valesti olla.

Kim Kardashian nädala eest.

Kuid naise nina pole ainus osa tema näost, mis tõsiselt muret tekitab. Sel nädalal väisas Kardashianite klanni kuulsaim liige koos oma õe Kendalli ja USA endise presidendi Donald Trumpi tütre Ivankaga Las Vegases aset leidnud prestiižset kasiinopidu. Ka sealt ürituselt jõudsid avalikkuse ette töötlemata fotod, kust paistis silma Kimi aina dominantsemaks muutuv lõuajoon, millele on nüüd tekkinud seni nägemata tükid, mis tekitavad künkliku mulje.

Kim Kardashian Las Vegases.
Kim Kardashian Las Vegases.