„Sarja teeb eriliseks see, et see on tehtud võimalikult väikese eelarve ja tiimiga. Kuna rahalisi sponsoreid meil polnud, tuli kõik maksta enda taskust. Eesmärk osaliselt täitus, kuna sari valmis alla tuhande euroga. Kogu protsess on olnud suur õppimisviis, kuna mina olin selle sarja stsenarist, režissöör, produtsent, monteerija ja ka peaosatäitja. Operaatori ja valgustaja rolli kandis minu hea sõber Aleksander Andresson. Ehk meil oli erakordselt väike tiim ja eelarve sarja tootmiseks. Sari filmiti nelja päevaga kahes riigis ja teisel peaosalisel oli võtete ajal palavik,“ ütleb Karl-Gustav Kurn.

Kurn alustas sel sügisel produtsendiõpinguid Soomes Tamperes ja unistab suurematest draamasarja projektidest. Ta on teinud filmiprojekte varemgi ja tegeleb juba seitse aastat sotsiaalmeedias, peamiselt Instagramis ja Tiktokis. Suuremateks mainimisväärseteks sotsiaalmeediaprojektideks olid tal sel aastal koostööd NATO, Euroopa Parlamendi ja Euroopa Liidu Nõukoguga.

Sarja „Miski pole igavene“ esimest hooaega vaadati 2019. aastal Youtube’is tohutult: välja anti kolm osa, mida vaadati 141 000, 104 000 ja 118 000 korda, ning pea 99% tagasisidest oli positiivne. Karl-Gustav oli tollal vaid 17-aastane ja tema arvates oli see nulleelarvega toodetud sari tema vanuse kohta väga hea algus ja ka hea põhi teise hooaja tulekuks.

Teisel hooajal on nüüd samuti kolm osa, mida saab vaadata SIIT. Karl-Gustavi sõnul peab teise hooaja vaatamiseks raha maksma, kuna sarja tegemine oli tema jaoks aeganõudev ja kulukas projekt, ning ta soovib tulevikus selle rahaga teha veelgi vingemaid projekte. „Ma kindlasti ei soovi vaatajatelt raha välja pressida, kuid lahedate asjade tootmiseks kahjuks on raha vaja, seega ma tõesti olen südamest tänulik kõigile toetajatele, kes aitavad sellisel väikesel noortesarjal õhku tõusta ja samal ajal valmistuda tuleviku projektideks.“ Lisaks tõdeb Karl-Gustav, et on eriti tänulik Photopointile, kes neile tehnikat laenutas, ja ka Food on Footile, kes näitlejate kõhud võtete ajal täis hoidis.

„Sari keskendub elamisele ja selle nautimisele ning igaüks võib sealt leida inspiratsiooni. Sarjast ei puudu draama, komöödia ega põnevus. Ma loodan, et sellega innustan ma ka teisi noori filmitegijaid, kes mõtlevad, et millegi sellise tegemine on võimatu. Miski pole võimatu! Alati tuleb unistada suurelt!“ sõnab Karl-Gustav.