Väidetavalt olid prints Williamil ja printsess Kate’il kaalumisel lausa kaks kooli, kuhu 10-aastane prints George võiks mõne aasta pärast õppima minna. Nende valikuteks oli aga kaks Ühendkuningriigi kõige kallimat privaatset internaatkooli.

Tulevase kuninga haridus on väljaande Mirror väitel olnud juba mitu kuud olnud suur teema. Tänavu suvel olid William ja Kate käinud koos George’iga vaatamas Etoni kolledžit, mis asub Berkshire’is ning kaalunud seda ühe variandina. Tegemist on poistele mõeldud kooliga, mis on tuntud oma hirmkalli hinna poolest. Samas on perekonnal kooliga lähedane side - Etoni kolledži vilistlaste hulka kuuluvad nii George isa William kui ka onu prints Harry.

Oktoobris käis Kate tuuril aga Marlborough kolledžis, mis asub Wiltshire’is. Samuti kalli hinnaklassi poolest tuntud koolis õppis ta ise oma teismelise eas. Kuigi uued õpilased liituvad kooliga enamasti teismelistena, võtab kool vastu uusi õpilasi alates sellest ajast, kui nad on saanud 10-aastaseks.

Veel kirjutab Ühendkuningriigi meedia, et väidetavalt on George’i koolivaliku osas lõppsõna Kate’il. Kuuldavasti on ta juba ka oma otsuse teinud - George asub õppima Marlboroughs. „Pärast mitmeid aastaid kestnud arutelusid ja tuliseid debatte Williami, Kate’i ja kuningas Charles III vahel, on perekond teinud oma otsuse. Kuigi neile meeldiks, kui George astuks oma isa jalajälgedes, astub George Kate’iga sama sammu. Kate’il on oma koolist soojast mälestused ja ta tunneb, et see oleks lastele parem valik,“ teadis üks kuninglik ekspert rääkida.

Üks semester Marlborough’s maksab üle 15 tuhande naela ehk ligi 18 000 eurot. Walesi printsi perekonna praegusest kodust asub kool tunnise autosõidu kaugusel.