Lapsnäitleja Amanda Bynes rääkis oma pühapäevases TikTokis fännidele ja kuulajatele, et teeb podcast’ist pausi, kuna tal ei õnnestunud saatesse broneerida soovitud külalisi – nimelt olid tal mõtteis olnud just tippmuusikuid.

„Kuigi taskuhäälingul läheb väga hästi ja olen saanud palju tagasisidet, pean ma sellega praegu pausi tegema,“ nentis 37-aastane naine sotsiaalmeediavideos.

„Me ei saa saatesse selliseid külalisi, nagu Jack Harlow, Drake või Post Malone,“ ütles Bynes. „Nii et võibolla ühel päeval, kui saame seda tüüpi külalisi saatesse, jätkame taskuhäälingut. Praegu aga pean sellega pausi.“

Bynes lõi taskuhäälingusaate „Amanda Bynes & Paul Sieminski: The Podcast“ koos sõbraga, selle esimene osa tuli välja 9. detsembril. Saatesarja esimeses osa oli Bynesi ja Sieminski külaliseks Los Angelese tätoveerija Dahlia Moth. Taskuhäälingusaates kinnitati, et järgnevates osades tuleb juttu moest, kunstist, näitlemisest, muusikast ja muust säärasest.

Saade tõi vähemalt hetkeks Bynesi tagasi tähelepanu keskpunkti, pärast seda, kui tundus, et ta soovib elada rahulikku elu rambivalgusest eemal olles. Bynes kinnitas aga ühes hiljutises intervjuus TMZile, et uues saateks ei hakka ta arutama enda karjääri, isiklikku elu ega vaimse tervise probleeme, vaid keskendub hoopis külaliste elule.