„Pärnu on ideaalne koht, kus anda BW selle aasta viimane kontsert,“ sõnab Bedwettersi liige Mihkel Mõttus. „Jõulud toovad kokku kõik meie sõbrad, kes on laiali üle Eesti ja maailma ning 22.12 me pidutseme poistega kindlasti hommikuni,“ lubab Mõttus.

Bedwetters on Eesti muusikasõbrale tuntud kui pop-punk ansambel, mis tegutses esimest korda aastatel 2004–2013. Aastal 2007 sai Pärnu punt laiemale üldsusele tuntuks kui võitis MTV Euroopa muusikaauhinna. Pärast pea kümne aastat pausi tuli 2022. aastal Bedwtters taas kokku ning üllatas möödunud juunis fänne looga „Miss Hurricane“. Eesti Laul 2023 konkursil astus kollektiiv üles looga „Monsters“ ning saavutas superfinaalis kolmanda koha. Tänase seisuga musitseerivad bändis Joosep Järvesaar, Mihkel Mõttus, Karl-Kristjan Kingi, Rauno Kutti ning Kaspar Koppel.

Novembri lõpus andis Bedwetter peale 14 aastat välja uue albumi nimega „It Is What It Is“. Albumil on kokku 10 lugu, millest 5 on seni kuulmata. Plaadil teevad kaasa eesti artistid OLLIE, Yasmyn ja m els. Lisaks neile ka mitmed produtsendid ja muusikud nagu Gevin Niglas, Claus Pener, Joonas-Mattias Sarapuu ja Rauno Pella.

Bedwetters x Jõuluküte kontsert toimub reedel, 22. detsembril Pärnus, ööklubis Sugar.