Värskel fotol saab Halle Berryt näha poseerimas kivises rannas mustas pitsist pesukomplektis, kus ta oma vanust trotsides endiselt head figuuri demonstreerib. „Ma ei suutnud neid kive varjata,“ kirjutas Berry kelmikalt sensuaalse foto alla.

„Halle on alati üks neist, keda imetleda,“ kommenteeris üks fännidest. „Sa paned alati inimesi pead pöörama ja ütlema, et oled ikka pagana ilus. Naturaalne iludus nüüd ja igavesti.“

Osades fännides tekitas aga Berry jagatud foto segadust, sest neile tundus, justkui oleks pildile ka midagi ebasündsat jäädvustatud. „Kas keegi ei näe kolme suurt hunnikut inimjunne?“ imestas fänn, kelle märkusega nii mõnigi teine kommenteerija nõustus.

Tänavu on Hallel käsil olnud põnevusfilmi „Maude v Maude“ võtted, kus ta koos Angelina Jolie’ga peaosa mängib. Halle paljastas ka ühes hiljuti ilmunud intervjuus Varietyle, et tema ja Jolie läbisaamine filmivõtetel on olnud üle kivide ja kändude, ent ta pakkus, et see võib filmile heale tulemusele vaid kaasa aidata.

„Meil oli okkaline algus ja ma arvan, et see teenib meid ühisel ekraaniajal hästi,“ sõnas Halle. Ta lisas, et ühise keele leidsid nad siis, kui hakkasid oma endistest abikaasadest ja kallimatest teineteisele jagama.