Hiljuti käis printsess Anne’i tütar Zara Tindall koos oma abikaasa Mike’iga külas ühes podcast’is, mida juhib ragbilegend Rob Burrow. Saates rääkisid kuningliku perekonna liikmed spordi kõrval ka naljakatest hüüdnimedest, mis Suurbritannia siniverelised teineteisele andnud on.

Mike avaldas saates, et tal on tulevasele kuningale prints Williamile välja valitud omapärane hüüdnimi. „Ma kutsun teda Ühe Pindi Willyks,“ sõnas Mike ja rääkis lähemalt, kuidas antud valik sündis. „Ta ei ole kõige alkoholilembesem inimene,“ lausus ta.

Kuna Mike on endine ragbimängija, siis rääkis ta, et spordiala juurde kuulub aeg-ajalt koos tiimikaaslasega napsutamine, vahendab Daily Mail. Prints William pidi aga olema „ühe joogi mees“, mistõttu talle selline hüüdnimi pandigi.

Kui Mike Williami hüüdnime saates välja rääkis, puhkes tema abikaasa Zara naerma ning ta noomis pisut Mike’i. „Jumal küll. Sa oled nüüd suure pahandusega hakkama saanud,“ lausus ta naljaga pooleks.

Burrow uuris saates seejärel, kas Mike’il ja Zaral on ka teineteisele hüüdnimesi. Paar avaldas, et nad kutsuvad teineteist munchkin’iteks, mille eestikeelne vaste oleks „pisikene“. Mike’il ei meenunud saates, kust selline hüüdnimi alguse sai. Zara aga sõnas, et on oma abikaasale pannud telefonikontaktides nimeks „kiisukene“.