Kontserdid on suunatud gurmaanidele, kes naudivad muusikastiilide lõimumist ja erakordset sümbioosi. Elina Nechayeva, Heldur Harry Põlda ja Tiit Kikase esitus viib kuulajad maagilisele rännakule, kus klassikaline muusika kohtub innovaatilise elektroonikaga. Tiit Kikas, tuntud oma ainulaadse stiili poolest, lisab kontserdile filmimuusikalikke elemente elektrooniliste põhjade ja unikaalse laserharfi abil. Laval on ka keelpillikvartett, kes aitab muusikal elustuda.

Kontserdikavas leidub maailmakuulsaid klassikateoseid, Elina Nechayeva enda loomingut ning aariaid Tiit Kikase ooperist „Ööbik ja Roos“, millele lisavad sügavust ja emotsionaalsust Jaagup Kreemi kirjutatud sõnad.

Eriliseks teeb selle kontserdi Tehnikaülikooli akadeemilise meeskoori esinemine Heldur Harry Põlda juhtimisel. Nende meesenergia toob Elina õrnusele ja ilule meeldejääva kontrasti.

Lisaks muusikalisele naudingule pakub kontsert ka visuaalseid elamusi läbi kaasahaaravate valguslahenduste ja laseretenduse. Kontserdid toimuvad märtsikuus Alexela kontserdimajas, Pärnu kontserdimajas, ERM’is ja Jõhvi kontserdimajas. See on sündmus, mida ei saa jätta kogemata.

Piletid on müügil Piletitaskus.