Saksa väljaanne Bild avaldas sest ka foto. Paar nautis linnamelu - kirjelduste kohaselt nad naersid ning hoidsid käest kinni.

Saksa ning Poola juurtega Joelle on modell ja suunamudija. Instagramis on tal üle 100 000 jälgija. On teada, et neiu näol on tegu agara Rammsteini fänniga, kes tihtilugu olnud kontsertidel esireas.

Kuuldavasti sai värske paar tuttavaks paar kuud tagasi Düsseldorfis. Seejärel on neiu külastanud muusiku kodu ja saatnud teda tuurireisidel.

Lindemanni jaoks oli viimane aasta vastuoluline. Mitmed naised süüdistasid teda seksuaalkuritegudes. Süüdistused tulid avalikuks mai lõpus, kui Põhja-Iirimaalt Leetu lennanud fänn Shelby Lynn kirjeldas Vilniuses toimunud kontserti ja väitis, et bändiliikmed ja Rammsteini töötajad olid tema joogi sisse pannud narkootikume. Samuti väitis Lynn, et bändiliikmed olid ka teisi naisi väärkohelnud.

Berliini prokuratuurini ja politseini jõudsid kriminaalsüüdistused juunis ning siis alustati ka kriminaalmenetlusega. Augustis avaldas Bild, et uurimine on lõpetatud. Väited tõestust ei leidnud.