Tõsielustaar Kourtney Kardashian tegi päev tagasi sotsiaalmeediasse postituse, kus avaldas mitu pildikest endast ja abikaasa Travis Barkeris hoidmas nende ühist last, kes novembri alguses sündis.

Fotodel kannavad mõlemad tumedaid riideid ning hellitavad beebit. Näha on poisipõnni väikeseid varbakesi ja tumedaid juukseid. Ühel pildil paistab Kourtney lapsele rinda andmas ja teisel kostitab Travis oma poega musiga. „Rocky,“ kirjutas Kourtney pildiseeria juurde kinnitamas sellega lapsele valitud nime. Tegemist on esimese postitusega, mis tõsielustaar pärast lapse ilmaletoomist temast teinud on.

Kourtney ja Travis saabusid poisipõnniga koju novembri alguses pärast seda, kui nad veetsid mõned päevad Californias Cedars-Sinai haiglas. Väidetavasti sündis poisipõnn Rocky novembri esimesel nädalal, vahendas The Sun toona.

Pärast pisibeebiga rahulikult ja turvaliselt koju jõudnud Kourtney otsustas aga, et kõiki katsikukülalisi ta vastu ei võta ja kehtestas oma pereliikmetele ja sõpradele range põhimõtte: beebiga on oodatud tutvuma ainult kutsutud külalised. Kutsete põhimõte peituvat Kourtney soovis oma poja tervist hoida. „Ta ütles, et see on pisikute pärast – ta tahab beebit kaitsta ega soovi tema tervisega riskida,“ avaldas üks allikas.

Kourtneyl on varasemast suhtest Scott Disickuga lapsed Mason, Penelope ja Reign. Travis oli varem abielus Shanna Moakleriga ning sellest abielust sündisid lapsed Alabama ja Landon.