Rootsi kuninganna Silvia sünnipäev on suur püha nii siniverelisele kui ka tervele riigile. Näiteks on 23. detsember kuulutatud seal ametlikuks lipupäevaks. Rootsi kuningakoda õnnitles kuningannat tema suure juubeli puhul sotsiaalmeedias mitme fotoga. Esimene neist oli sünnipäevaportree, kus kuninganna kannab türkiissinist kleiti kauni prossiga ning Silvia vaatab helge pilguga kaamerasse. Kuninganna on foto jaoks valinud eheteks kaunid kõrvarõngad, särava kaelakee ning mitmed käevõrud.

„Täna saab Tema Majesteet 80-aastaseks. Kuninganna sündis 23. detsembril 1943. aastal Saksamaal Heidelbergis,“ kirjutati kuningakoja postituses, millega markeeriti Silvia sünnipäeva.

Kuningakoda jagas sotsiaalmeedias ka armast fotot hetkest, kus Silvia koos kõigi oma kaheksa lapselapsega poseerib. Fotol seisab ta keskel, tema ees laual on uhke tort, mida kaunistavad küünlad. Silvia ümber kogunenud lapselapsed puhuvad entusiastlikult küünlaid tordilt. „Sünnipäeva eel üllatasid kuninganna lapselapsed teda tordipeoga,“ kirjutati postituse juurde.

Kõigi kuninganna lastelaste kokkutulek on haruldane sündmus, kuna Silvia tütre Madeleine’i perekond elab juba pikemat aega Ameerikas. Fotol on näha nii Madeleine’i kolme last, kroonprintsess Victoria tütart ja poega ning prints Carl Philipi kolme poega.