Tähelepanelikud fotograafid märkasid Hiltonit mõne päeva eest Beverly Hillsis Rodeo Drive’i ostutänaval šoppamas. Kui peamiselt on seltskonnatäht tuntud oma pikkade blondide kiharate poolest, siis seekord oli Hilton pähe sättinud musta paruka, et oma välimust muuta. Paistis, et ärinaine on tegemas viimase hetke jõuluoste - seekordsed jõulud on talle esimesed kui kahe lapse ema.

Selga oli Paris valinud tumedad alt laiad teksad ja hallika dressipluusi, mis oli samas toonis tema mütsiga. Ostutiirul saatis teda abikaasa Carter Reum, kes kandis suurt Gucci ostukotti, vahendab Page Six. Ka Carter oli riietusega tagasihoidliku joont hoidnud - mehel olid seljas tumedad teksad ja samas toonis t-särk.

Paris Hiltoni ja Carter Reumi esimene laps poeg Phoenix sündis selle aasta jaanuaris. Nende teine võsuke, tütar London, nägi ilmavalgust tänavu novembris. Mõlemad lapsed sündisid surrogaadi abil. Hilton ja Reum abiellusid eelmisel aastal. Mehel on eelmisest kooselust ka 10-aastane tütar, keda ta on väidetavalt käinud külastamas ainult korra.