Ei, tegemist polnud paranormaalsete nähtustega, vaid üle 30 aasta oli kuninglikule pühadeteenistusele lubatud ka Sarah Ferguson ehk kunagine Yorki hertsoginna. Tegemist on skandaalse prints Andrew eksabikaasa ja printsesside Beatrice’i ja Eugenie emaga.

Sarah Ferguson inimesi tervitamas.

Ajakiri People kirjutab, et Fergietnähti viimati kuningliku perekonnaga kirikusse jalutamas 1990. aastate alguses, kui tema ja Andrew abielu oli juba lagunemas. Kuninganna Elizabeth II eluajal olid aga reeglid karmimad ning pärast lahutusi ei oodatud teenistusele ei Fergiet ega ka tema head sõbrannat printsess Dianat. Kui sa olid perekonnast lahkunud, siis üritustele sind ei oodatud.

Sarah Ferguson inimesi tervitamas.

Nüüd on monarhiks aga kuningas Charles. Varasemalt on meediast käinud läbi mitmed väga erinevad väited seoses tema ja Fergie suhetega. On spekuleeritud, et Charles sai oma vennanaisega algselt väga hästi läbi, kuid Fergie ja Diana lähedaste suhete tõttu hakkas prints Yorki hertsoginnast kaugenema ja teda põlastama.

Prints Andrew lahutas oma laste emast ametlikult 1996. aastal, kuid nad on püsinud heades suhetes ja endine hertsoginna on olnud üks suurimaid toetajaid Andrew’le, kes on viimase viie aasta jooksul olnud lugematutes skandaalides. Neli aastat tagasi pidi ta nende tõttu loobuma ka kuninglike kohustuste täitmisest ning siiani ei soovi suurem enamus Suurbritannia elanikkonnast teda avalikkuse ees näha.

Andrew ja Fergie suhe on väga ebatavaline. Näiteks elavad nad endiselt koos Windsori lossi aladel asuvas majas ning väidetavalt on nad viimase 30 aasta jooksul olnud mitu korda uuest suhtes.