„12 aastat legaliseeritud õnne,“ kirjutas pärast Ukraina sõja algust Venemaalt pagenud staar foto allkirjaks. Avaldatud pildil istuvad Pugatšova ja Galkin Iisraelis asuvas restoranis ning naudivad klaasikest punast veini. Varem ekstravagantseid kostüüme ja soenguid kandnud primadonna on söögikohta läinud nokamüts peas ja tagasihoidlik kampsun seljas.

Nii mõnedki seni Pugatšovat ja Galkinit toetanud fännid leiavad, et paari käitumine on silmakirjalik. Nimelt pagesid nad 2022. aasta esimeses pooles oma kodumaalt, sest mõistsid hukka Putini režiimi ja Ukrainas algatatud sõja. Toona kolisid nad Iisraelisse, kus hakkas samuti sel sügisel sõjategevus pihta. Konflikti esimestel päevadel otsustasid Pugatšova ja Galkin taaskord pageda ning eeldati, et nad Iisraeli niipea ei naase, sest staarid soetasid Küprosele kallist kinnisvara ning arvati, et nad elavad edaspidi seal.

Paljude üllatuseks otsustasid nad detsembri keskpaigas Iisraelisse naasta ning pole siiani lahkunud. Samuti Putini režiimi tõttu Iisraelisse pagenud muusik Andrei Makarevitš paljastas, et Pugatšova ja Galkin naasid oma uuele kodumaale tema 70. sünnipäeva tõttu, mis leidis aset 11. detsembril.