Võimude teatel leiti näitleja ühest Souli suurimas pargis seisnud autost teadvuseta 27. detsembril, vahendab BBC. Veel ei ole selge, kas näitleja võttis endalt ise elu, kuid politsei sõnul lahkus Lee oma kodust pärast seda, kui seal ühe kirja kirjutas.

Võimude huviorbiiti sattus näitleja oktoobris, kui uuriti tema väidetavat narkootikumide tarbimist.

Uudisteagentuur Yonhap teatas, et Lee Sun-kyuni kahtlustati marihuaana ja ketamiini tarvitamises ühes Souli baaris koos meelelahutuskoha perenaisega. Näitleja lausus, et kuigi ta võttis perenaise poolt pakutu vastu, ei olnud ta teadlik sellest, et tegemist on keelatud ainetega. Väidetavalt sõnas aga koha perenaine võimudele, et Lee Sun-kyun tarvitas tema kodus korduvalt narkootikume. Näitleja lükkas need väited ümber, oma advokaadi kaudu nõudis ta lausa valedetektori testi. Lee narkotestide tulemused olid negatiivsed või ebaselgete tulemustega.

Võimud avaldasid kahetsust, et Lee Sun-kyun suri keset uurimist, kuid lisasid, et näitleja küsitlemine viidi läbi tema enda nõusolekul. Kokku küsitleti Lee Sun-kyuni kolm korda, viimane küsitlus oli toimunud laupäeval ja kestnud 19 tundi.

Näitlejat esindav agentuur väljendas oma teates kurbust Lee Sun-kyuni surma üle ja palus spekulatsioonidel põhinevate valefaktide levitamisest hoiduda.

Filmis „Parasiit“ kehastas Lee Sun-kyun jõuka Parkide perekonna patriarhi. 2020. aasta Oscaritel võitis film neli auhinda. Lee Sun-kyun oli abielus näitlejanna Jeon Hye-jiniga ja neil on kaks ühist poega.

Jaga
Kommentaarid